İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK Ziyareti
30 Nisan 2024

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan
BAŞTÜRK, Çan Devlet Hastanesi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çan Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret etti. Sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendiren Baştürk, personelin dilek ve taleplerini dinledi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. İl Sağlık Müdürümüz vatandaşlarımızla da sohbet ederek sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini de dinledi, kendilerine teşekkür etti.Baştürk, Hastane yönetimi ve personel ile birlikte iftarını yaptı.
Ziyarette; Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan ÇOBAN , Destek Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yavuz ADANUR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin ÇOBAN, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hakan GÖRGÜLÜ, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Serkan ERKUŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzman Seven KAZAN’da yer aldı.

• baştürk0
  • baştürk9