Gelibolu Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı
16 Ağustos 2017

GELİBOLU DEVLET HASTANESİ’NDE YANGIN TATBİKATI
Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Gelibolu Devlet Hastanesi’nde yangın güvenliği eğitimi verildi.
Gelibolu Belediyesi İtfaiye ekibi tarafından Gelibolu Devlet Hastanesi hastane personeline, yangın güvenliği temel kavramları, yangın nedir, yangınla karşılaşmadan önce ve karşılaştıktan sonra alınması gereken tedbirler, yangın yerinde oluşabilecek tehlikeler konusunda bilgi verildi. 89 kişinin katıldığı eğitimde, olası bir yangın durumunda söndürme, kurtarma, emniyet ve ilkyardım ekiplerinde görevli olan personellerin görev tanımları anlatıldı.
Eğitim sunumundan ardından hastane bahçesinde güvenli bir alanda personele itfaiye ekiplerince yangının nasıl söndürüleceği uygulamalı olarak gösterildi